Byggfirman som hjälpte mig till mitt orientaliska boende

Jag är inte mycket för det nya och moderna utan föredrar att ha ett hem med lite mer orientalisk stil. Tycker om att köpa med mig lite olika saker från länder jag besöker när jag är i väg och reser och ibland blir jag så inspirerad av boendet jag bor på när jag är där, om det är ett hotell eller ett hostell, med en specifik stil att jag försöker att ta med mig inredningsdetaljer och föremål hem som gör att jag kan återskapa det hemma.

Det gäller även för mitt hem överlag där jag tog hjälp utav H & R Byggforum AB, en byggfirma i Solna, när jag skulle bygga mitt hus. För jag tycker inte om att ha ett som ser ut som alla andras utan jag tycker om att ha lite mer kanter och att det även utifrån har ett lite mer annorlunda och unika utseende. Och därför valde jag att anlita H & R Byggforum AB med den främsta anledningen att de varit verksamma som byggfirma i så många år att det kändes tryggt att överlåta byggandet av mitt unika hem till dem, för det kändes som att de skulle respektera mina specifika önskemål i skapandet av mitt egna boende, och det tycker jag verkligen att de gjorde.