Äntligen skall jag flytta

Jag har gått och funderat länge på om jag skall flytta från min lägenhet till en lite större lägenhet. Jag har lagt plus på en sida och minus på en annan. Äntligen har jag kommit fram till att plussidan överväger minussidan med hästlängder. Därför har jag slagit sak i saken och sagt upp mitt hyreskontrakt samtidigt som jag har skrivit på ett nytt. Den nya lägenheten är på ca. 20 kvm större än min förra vilket innebär att det har blivit ett rum till. Det extra rummet hade jag tänkt att använda till studio då jag både spelar in Youtubefilmer och sjunger låtar.

Nu kommer vi till ett annat krux, jag hatar att städa. Att flyttstäda kan därför vara djävulens påfund eftersom man behöver vara ännu mer noggrann än när man storstädar. Jag funderar på att anlita en städfirma istället så att jag slipper att städa i kylskåp, ugnar eller torka lister tills jorden går under. I och med att jag bor i Kungälv så finns det en hel del olika städfirmor som man kan välja mellan men jag har valt att anlita Nordic Städfirma, en städfirma som min faster använt sig av innan så jag vet att de kommer att leverera en bra tjänst till ett bra pris.

Men oavsett vad det kommer att kosta så är jag bara glad att slippa städa. Och då kommer min glädje till att flytta vara ännu större än innan.