Äntligen har vi flyttat till vår nya trea

Att flytta till ett nytt boende är väldigt roligt men det är samtidigt ganska svårt att hålla efter. Så för att underlätta det hela blir det betydligt lättare om man sen ser till att överlåta ansvaret för delar av flyttjänsterna till någon som verkligen vet vad de gör och som kan göra det ordentligt. Det absolut vanligaste att ta hjälp med är flyttstädningen och det framförallt för att det faktiskt är ganska problemfritt det här med att låta andra sköta städningen för att det inte har några konsekvenser för en själv. Annat är det när det kommer till packning och uppackning eftersom det är något som man gärna vill ha lite koll på.

Eran Städ & Allservice i Karlstad AB är en flyttfirma som vi tog hjälp av när vi bytte boende. När vi flyttade från den lilla ettan till lägenhet till vår idag betydligt större trea där vi kommer att kunna bo kvar väldigt mycket längre än vad som var möjligt i den lilla ettan. Där gick vi varandra på nerverna lite för mycket så när det väl blev klart att vi faktiskt fick den andra lägenheten så blev det verkligen räddningen på det hela. Det klargjorde väldigt mycket och det är så skönt att vi nu kan få lite ensamtid om vi vill också, för att vi då frivilligt väljer att vara med varandra och inte för att vi måste. Är så mycket bättre.

Men ja, i alla fall, flyttstädningen tog vi hjälp med och det rekommenderar jag er andra att göra också. Skulle säga att alla som flyttar bör ta hjälp med det för att göra flytten roligare och mindre av ett gissel.