Alltid thaimat innan utomlandsresa

Nu äntligen börjar min semester äntligen och jag ska ha min semester i 10 veckor vilket känns så otroligt skönt att det var okej för min chef att jag tog en sådan lång semester. Det var okej för henne på grund av att hon tyckte att jag har gjort ett så bra jobb det senaste året, vilket var en fin gest från hennes sida. Att hon verkligen värnar om hennes personal. Nu ska jag åka till Absolute Thai och äta fantastisk thaimat i Helsingborg innan jag åker iväg till flygplatsen och ska åka till Italien i 7 veckor. Jag har hyrt ett boende i Sicilien med takterrass och jag kommer ha en fantastisk fin utsikt över havet. Jag ska även åka runt och kolla alla småbyar runt om Sicilien och bara mysa och samla energi. Jag känner att jag verkligen behöver det, då jag har jobbat så mycket det senaste och nu känner jag att jag bara behöver njuta lite. Just därför har jag tråkiga nyheter till er som läser min blogg varje dag och det är att jag inte kommer blogga nu under tiden jag är i Italien då jag känner att jag behöver ta hand om mig själv och enbart tänka på mig själv och inte ha några måsten.